Kw+

DOBRODOŠLI

voda

Zašto Kinetic na vašoj slavini ?

Kinetic reaktor je višenamjenski uređaj za obradu vode koji za svoj rad koristi postojeći protok vode, čime ne traži dodatnu energiju i kemikalije. Zbog svojeg dizajna, prilagođava se svim protocima i tlakovima. Zbog različitih dimenzija uvjeta i načina korištenja, razvili smo dva segmenta Kinetic tehnologije: Domaćinstvo i Professional.

100 % SIGURNA KUPNJA

100 % garancije na zadovoljstvo, u slučaju, da vam proizvod nije  ustrezan ga jednostavno možete vratiti bez odgovora.

Dostava pošte na vaš dom u roku 3 – 5 dana,plačanje u roku 8 dana od prijema pošte.

 
Besplatna dostava i poštarina .
 

KINETIC WATER

KINETIC WATER M22/M24 WHITE

Cijena : 370,40 Kn

  • KINETIC WATER je proizvod koji je algoritamsko ciljno usmjeren na odpljinavanje CO2, što reakcijom proizvede aragonitni oblik izlučivanja kamenca a posljedično regulira Ph u vodi i poboljšava okus i miris vode,smanjuje naslage vodnog kamenca,bolji okus i miris vode.

 

KINETIC WATER M22/M24 GRAY

cijena: 370,40 Kn

KINETIC WATER za slavinu ograničava nakupljanje kamenca, neutralizira neželjene anorganske (npr. Teški metali) i organske (razgradnja složenih organskih molekula) tvari u vodi za piće, sprječava stvaranje sluzi i algi u samom reaktoru. Kinetic water je najprodavaniji proizvod iz familije kinetic i več je tri pune godine na tržištu gde su vrlo pozitivne informacije od kupaca.Smanjuje nakupljanje kamenca,bolji okus i miris vode,smanjuje kontaminaciju u vodi,oksidacija organskih i anorganskih tvari u vodi

-štednja vode do 50%

NARUDŽBE PROIZVODA

 Pored naručenih proizvoda u paketu, če biti priložena uplatnica koju možete uplatiti u roku 8 dana od dana prijema paketa.

Naručeni proizvod se vam dostavi na vašu adresu . Ako ste možda tad odsutni vaš paket, če dostaviti do vaše najbliže pošte i možete preuzeti paket kasnije.

obrazac za narudžbinu

Poštovani ,zahvaljujemo se vam za povjerenje i narudžbinu,molimo vas ,da prilikom upisa narudžbine unesete podatke:

1. Ime proizvoda?

2.Koliko  proizvoda?

3. Adresu gdje  vam možemo poslati paket?

Za bilo koja pitanja smo vam na usluzi .