ČISTA VODA ZA SVE PRILIKE I NAMJENE


KR-PACK je centralni sustav obrade vode za profesionalne upotrebu i kućanstva s visokim zahtjevima, za opskrbu zgrada i urbanih vila te proizvodne i uslužne djelatnosti koje traže vodu visoke kvalitete. KR-PACK je otvoreni centralni sustav koji pored prednosti koje pruža KINETIC reaktor na slavini, osigurava taloženje tvari i čestica u vodi koje upotrebom kinetičke tehnologije mijenjaju svoju strukturu (aragonitna struktura kristala kalcijevog karbonata umjesto kalcitne strukture), neutralizira (teški metali) te razgrađuje (organska onečišćenja). KR-PACK nije filtarski uređaj koji zahtjeva zamjenu filtarskih uložaka i često održavanje. KR-PACK jedino zahtijeva povremeno uklanjanje taloga iz sabirne posude. Preporučamo da koristite KR-T reaktore za kvalitetnu vodu direktno iz slavine zbog štetnih učinaka koji mogu nastati unutarnjim instalacijama, slavinama i drugim izlijevanjem vode.

Sprečava nastanak kamenca

Neutralizira teške metale

Povećava učinak klora

Smanjuje ukupan broj bakterija

Sprečava nastanak biofilma

Ušteda vode

O PROIZVODU

KR-PACK je opremljen s fiksnim KR-T Pro reaktorima u baterijskom rasporedu, što omogućava protoke do 2400 l/h. Životni vijek KR-T Pro reaktora je 6 mjeseci, a zamijeniti ih možete sami. Odabrali smo najbolje partnere – tvrtku WILO kao osnovicu našeg sustava. Kao opciju nudimo mogućnost prebacivanja na korištenje kišnice i njezinu obradu. KR-PACK je opremljen filtarom čestica na ulazu i ekspanzionom posudom za nesmetan protok vode.

INSTALACIJA


Zbog težnje prema visokim standardima pri upotrebi Kinetic tehnologije, propisali smo minimalne zahtjeve za instalaciju i održavanje KR – PACK sustava. Osigurali smo da uređaj može biti instaliran samo od strane ovlaštenog i tehnički osposobljenog instalatera.

Osnovni preduvjeti za instalaciju KR - PACK sustava:

Prostor koji sprečava rast bakterija i drugih mikroorganizama
Ventilirani prostor (KR - PACK oslobađa CO2 i druge plinove iz vode), spoj na električnu mrežu
Mogućnost drenaže/odvoda vode pri čišćenju sabirne posude i kao sigurnosni odušak.