KAKO ODRŽATI VODU U VAŠEM KAMPERU ILI PLOVILU ČISTOM?


Kinetic tehnologija je dostignuće slovenskog znanja na svjetskoj razini. Pristupili smo obradi vode, koja pored H2O, sadrži mnoge druge, neugodne i, nažalost, potencijalno štetne sastojke i organizme, na znanstveno utemeljeni način i dokazali učinkovitost Kinetic tehnologije u profesionalnoj obradi vode na izvorištima, industrijskim procesima, kao i na kućanskim slavinama. Što Kinetic tehnologija može pružiti u profesionalnim područjima primjene ? Sprečava stvaranje kamenca, uklanja organska i anorganska onečišćenja u vodi, pruža efikasnu dezinfekciju i uklanjanje bakterija i drugih mikroorganizama samo korištenjem protoka vode.

Sprečava nastanak kamenca

Neutralizira teške metale

Povećava učinak klora

Smanjuje ukupan broj bakterija

Sprečava nastanak biofilma

Ušteda vode

KINETIC REAKTOR U VAŠEM KAMPERU I PLOVILU

Spremnici vode mogu izazvati puno muka. Unutrašnje stijenke, pumpe, grijači, cijevi i slavine mogu se napuniti kamencem, algama i sluzi koje zajedno s bakterijama tvore biofilm koji rezultira nepitkom vodom štetnom po zdravlje. Naravno, kvaliteta vode na različitim punilištima koje koristite na putu je čimbenik na koji ne možete utjecati. Postoje različita rješenja od filtera do korištenja kemikalija.

Mi smo pristupili problemu drugačije. Kinetic reaktor kao nastavak na crijevu za punjenje omogućava tretman vode za vrijeme punjenja spremnika! Vodeni kamenac mijenja strukturu u aragonitne kristale i tvori praškasti talog na dnu spremnika (treba ga povremeno isprati ili obrisati vlažnom krpom), otopljene organske i anorganske tvari se oksidiraju i talože kao neškodljivi talog na dnu spremnika, čime se sprečava stvaranje biofilma i kasniji rast mikroorganizama.

"U jednoj kapi vode se nalaze sve tajne svih oceana; u jednom tvojem obliku se nalaze svi oblici postojanja."

( Kahlil Gibran )

ŠTO MOŽETE OČEKIVATI?


Za sanitarnu upotrebu voda iz spremnika je uvijek prikladnih mirisa, uvijek čiste instalacije i cijevi u vašoj mobilnoj kući. Oblik kamenca i drugih taloga koji se lakše uklanjaju s dna spremnika, znatno produžen životni vijek potopne pumpe te uštedu na kemikalijama (kao aditiva za vodu ili za čišćenje kuhinjske i sanitarne opreme) u vašem kamperu ili plovilu.