KINETIC TEHNOLOGIJA OBRADA VODE


Kinetic tehnologija je naše dostignuće na svjetskoj razini. Obradi vode smo pristupili znanstveno, znajući da se voda ne sadrži samo H2O, već i mnoge druge neželjene ili štetne tvari i mikroorganizme. Učinak Kinetic tehnologije je ispitan, potvrđen i dokazan u svakodnevnoj profesionalnoj upotrebi na velikim sustavima obrade vode i sada ta ista tehnologija dolazi u vaše domove. Što Kinetic tehnologija može pružiti u Vašem domu? Sprečava stvaranje kamenca, uklanja organska i anorganska onečišćenja u vodi, smanjuje bakterije i druge mikroorganizme samo korištenjem protoka vode.

Sprečava nastanak kamenca

Neutralizira teške metale

Povećava učinak klora

Smanjuje ukupan broj bakterija

Sprečava nastanak biofilma

Ušteda vode

KINETIC REAKTOR U VAŠEM DOMU

Kinetic tehnologija daje nam mogućnost pročišćavanja vode iz površinskih i podzemnih izvora u vlastitom domu, na vlastitoj slavini gdje lako možete zamijeniti postojeći aerator ili mrežicu. KINETIC reaktor na slavini je ispitan i provjeren na isti način kao i KINETIC reaktor za profesionalnu upotrebu. KINETIC reaktor na slavini sprečava taloženje kamenca, neutralizira, razgrađuje i smanjuje štetne anorganske (npr. željezo) i organske (razgrađuje složene organske molekule) tvari u pitkoj vodi, sprečava razvoj biofilma te smanjuje količinu klora*, koji je koristan za dezinfekciju vode, ali nije dobar za naše zdravlje, okus i miris vode.

*Smanjenje klora se ostvaruje povećanjem njegovog učinka na mikroorganizme i organske tvari u vodi.

"U jednoj kapi vode se nalaze sve tajne svih oceana; u jednom tvojem obliku se nalaze svi oblici postojanja."

( Kahlil Gibran )

ŠTO MOŽETE OČEKIVATI?


Uvijek ispravnu vodu za piće s poboljšanim organoleptičkim svojstvima, smanjenu upotrebu kemikalija za čišćenje slivnika, kuhala za vodu, deterdženata za ručno pranje posuđa te mogućnost korištenja ekoloških sredstava za pranje i čišćenje. Pored toga što je uređaj za tretiranje vode, KINETIC reaktor ostaje i aerator – žičana mrežica s osnovnom funkcijom uštede vode. Kinetic reaktor je samočisteći uređaj koji ne traži održavanje, ali se za visoki učinak preporuča zamjena nakon jedne godine korištenja.