Uvjeti poslovanja

Zadnji put ažurirano: 18/12/2019

 

Cijene

Sve cijene izražene su u kunama. Prikazane cijene na internet stranici KINETIC REACTOR HRVATSKA podložne su promjenama bez prethodne najave.

 

Naručivanje robe

Kod nas robu možete naručiti putem e-maila, putem predračuna ili kod isporuke. Telefonske narudžbe obavezno je potvrditi putem e-maila na našu e-mail adresu : info@kinetic-reactor.hr

Kupac dobiva obavijest na e-mail kad je roba otpremljena. Nakon dobivene obavijesti, obično je potrebno dva do četri dana, da GLS ili Hrvatska pošta robu isporuči na adresu navedenu na narudžbi. U slučaju da želite naručiti robu koja zbog nepredviđenih razloga ne može biti isporučena u dogovorenom roku, o tome ćemo Vas dodatno obavijestiti putem podataka za kontakt koje ste proslijedili.

 

Isporuka

U KINETIC REACTOR HRVATSKA zalažemo se za najbržu moguću isporuku naručene robe. Većinu zaprimljenih narudžbi šaljemo isti dan, osim subotom, nedjeljom i praznicima. Naručena roba šalje se kao otkupna pošiljka te je do trenutka plaćanja u vlasništvu pošiljatelja. U slučaju da naručeni proizvodi nisu na lageru, dostaviti ćemo ih u roku od 10 radnih dana. U slučaju dužeg razdoblja isporuke, kontaktirati ćemo Vas preko podataka za kontakt koje ste proslijedili te se s Vama dogovoriti o mogućnostima isporuke.

Isporuka robe obavlja se u suradnji s GLS i Hrvatskom pošto. Naručena roba radnim danom obično stigne na adresu naručitelja sljedeći dan ili u roku od dva dana od otpreme robe. (Na primjer; ako danas otpremimo robu, GLS ili Hrvatska pošta će očekivano robu dostaviti već sutra, u nekim primjerima i prekosutra). Tijekom praznika i vikenda, rok isporuke produljuje se u skladu s time. U slučaju da niste na adresi u trenutku isporuke, imate mogućnost da naručene proizvode preuzmete u vašoj lokalnoj poštanskoj jedinici ili uredu.

 

Troškovi isporuke

Troškovi isporuke odnose se na plaćanje kod isporuke te iznose 29,00 kn + PDV – ovisno o težini paketa.

Za iznos provizije kod plaćanja po predračunu, obratite se banci ili pošti preko koje vršite plaćanje.

 

Preuzimanje robe

Kada je naručena roba spremna za isporuku, o tome ćemo Vas obavijestiti putem e-maila.

Preuzimanje se vrši na temelju identifikacijskog dokumenta osobe čiji su podaci (ime i prezime) navedeni kao primatelja zahtjeva za isporuku.

 

Plaćanje

Naručene proizvode možete platiti putem bankovnih transakcijskih računa, prema predračunu, preko sustava Pay Pal ili kod isporuke.

 

Netočni podaci

Ukoliko ste nakon završene narudžbe primijetili da ste nam dostavili netočne ili krive podatke ili jednostavno želite promijeniti adresu primatelja, javite nam promjenu na telefon: +385 92 34 34 823 odnosno na e-mail: info@kinetic-reactor.hr

 

Povrat robe

Kupac ima pravo na povrat robe u roku od 30 dana od kupnje, bez ikakve naknade.

Kupac je dužan snositi troškove nastale kod vraćanja kupljene robe. O namjeri vraćanja robe, kupac je dužan obavijestiti prodavatelja pismenim putem, najkasnije u roku od 30 dana od dana primitka robe, i to putem maila info@kinetic-reactor.hr, a robu je dužan vratiti u slijedećih pet dana. Pravo povratka robe ne vrijedi u slučaju da je uklonjena izvorna ambalaža odnosno sigurnosni pečat. Ponuditelj nije dužan primiti pošiljke s otkupninom ili pošiljke koje ne zadovoljavaju opće uvjete poslovanja ponuditelja.

Robu možete vratiti u roku od pet dana od podnesene obavijesti o odstupanju od ugovora o kupnji, na način da kupljenu robu pošaljete s računom i svom pripadajućom dokumentacijom na adresu: Progres Produkt d.o.o., Lenartova pot 09, 8250 Brežice, Slovenija. Troškove nastale u procesu vraćanja robe pokriva kupac. U slučaju pošiljke s otkupninom, zadržavamo pravo na su razmjerno smanjenje cijene vraćene robe.

Molimo Vas da proizvod vratite u izvornoj ambalaži. Proizvod mora biti neoštećen, zaštićen izvornom folijom i u istoj količini. Ukoliko izrazite želju za povratom financijskih sredstava, isti isplaćujemo isključivo putem osobnog ili poslovnog bankovnog računa, koji ste nam u tom slučaju dužni javiti. Ne isplaćujemo gotovinu!

Odstupanje od ugovora nije moguće kod ugovora u kojima je proizvod naknadno fizički oštećen.

Sklopljeni ugovor između kupca i prodavatelja nalazi se u elektroničkom obliku u sjedištu tvrtke Progres Produkt d.o.o., Lenartova pot 09, 8250 Brežice. Kupac može dobiti kopiju ugovora slanjem zahtjeva na info@kinetic-reactor.hr ili putem telefona +385 92 34 34 823 (od ponedjeljka do petka od 9:00 do 15:00 sati).

 

Otkazivanje narudžbe

Zaprimljene narudžbe kupac može otkazati bez dodatnih troškova, do primitka e-maila o tome da je narudžba već otpremljena, odnosno najkasnije 1 sat nakon predaje narudžbe. Slanje obavijesti o otkazivanju narudžbe moguće je isključivo na e-mail adresu info@kinetic-reactor.hr. U elektronskom otkazivanju narudžbe obavezno je navesti slijedeće podatke:

U naslovu poruke: Otkazivanje narudžbe

Sadržaj poruke:

Ime i prezime kupca

Adresa naručitelja

Broj narudžbe

 

Jamstvo

Za uvjete korištenja i jamstva proizvoda vrijede uvjeti i jamstvo proizvođača proizvoda.

 

Sigurnost i tajnost podataka

Svi podaci dobiveni prilikom narudžbe proizvoda koristiti će se isključivo za potrebe naručivanja proizvoda. Za svaku kupovinu garantiramo poštivanje svih važećih zakonskih obveza i preporuka slovenskih i međunarodnih udruženja potrošača.

Obvezujemo se da će bilo kakvi osobni podaci dobiveni putem web stranice KINETIC REACTOR HRVATSKA ostati u cijelosti u vlasništvu tvrtke Progres Produkt d.o.o. te će se koristiti isključivo za potrebe izvedbe i dostave narudžbi, osim ako korisnik web stranice nije pristao na bilo kakvu drugačiju upotrebu podataka. Sve proslijeđene osobne podatke ćemo bezuvjetno koristiti u skladu s važećim Zakonima o zaštiti osobnih podataka.

 

Opći uvjeti

Kinetic-reactor.hr se trudi i brine o tome da je web stranica ažurna i točna, međutim greške su moguće, za koje se unaprijed ispričavamo. Zadržavamo pravo na bitne promjene web stranice

KINETIC REACTOR HRVATSKA, kao i općih uvjeta na njoj. Svako korištenje fotografija, logo tipova ili robnih marki tvrtke je bez pisane dozvole vlasnika strogo zabranjeno i predstavlja kršenje zakona s područja autorskih prava i robnih marki.

Tvrtka Progres Produkt d.o.o. nije odgovorna za povremenu nedostupnost i neispravnost web stranice, eventualnu netočnost informacija kao ni za moguću štetu nastalu zbog uporabe netočnih ili nepotpunih informacija, te nemogućnosti pristupa i uporabe informacija na tim web stranicama.

Objavljene fotografije su simbolične i ne jamče svojstva proizvoda.

Slanjem narudžbe kupac prihvaća opće uvjete poslovanja.

 

Za sve dodatne informacije nazovite nas na +385 92 34 34 823, ili nam pošaljite poruku.

Odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.